Főmenü WEBSHOP menu
Üdvözöllek!
Belépés

Kiszámítható minőség elérhető áron

Minőségi fehérneműkA köztudatba valamiért az a képzet fészkelte be magát, hogy a márkás ruhanemű csak drága lehet, ezért akinek keményen be kell osztania a jövedelmét, az csak ne vásároljon elismert márkájú termékeket.

Ez a gondolat azonban nem felel meg a valóságnak.

Természetesen, mint minden fogyasztási cikkre, a fehérneműre is igaz az, hogy a márkáknak is van kategóriájuk, és kategóriánként akár 5-6 ezer forintos árkülönbségek is előfordulhatnak.

Kérdés, hogy az árbeli különbség mennyire tükröződik a minőségben. Van, hogy a drágább ár mögött valóban ott áll egy igazi szakértelemmel elkészített remek alapanyagokból készült ruhadarab, de emellett egy magasabb kategóriájú márka esetén, a nevet is meg kell fizetnünk. Sokan nem tudják, hogy egy márkás, kiváló alapanyagú, jó tartású, professzionálisan megvarrt melltartót már megkaphatnak átlag 4 ezer forintért, női alsót pedig vehetnek már cirka 3 ezer forintért is. Azokat, akik eddig a fenti képzet alapján hozták meg fehérnemű vásárlási döntéseiket, kérem, hogy csak nézzenek körül a márkás termékek között, és adjanak egy esélyt! Nem fogják megbánni.

Egy ezerkilencszázhuszas években született nagymama mesélte az unokájának, hogy ő fiatal korában nem engedhette meg magának, hogy olcsó cipőt, ruhát vegyen. Nem tudta volna minden évben pótolni az elnyűtt ruhadarabjait, ezért ahhoz, hogy több évig is kitartson a viselet, jó minőségű, márkás terméket kellett vennie. A drágább általában olcsóbb.

A márkás fehérnemű vásárlás előnye, hogy ha a vásárló megszeret egy típust, akkor azt a későbbiekben is újra és újra pótolni tudja elhasználódás után, mint például a megunhatatlan Felina modelleket. A nem márkaboltokban, hanem piacon, egyéb helyeken vásárolt fehérnemű nem pótolható ilyen módon.

Aki megismer egy márkát, és elégedett vele, az utána bátran veszi meg az adott gyártó egyéb termékét is, tudja, mire számíthat. A neves gyártókat ezeken a tényeken kívül azért is érdemes előnyben részesíteni, mert több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek szakterületükön. Sokszor speciális igényeket is kielégítenek, például: jóval átlag feletti mellméret kényelmetlenségeinek csökkentésére kialakított melltartó, különböző típusú ruhák alatt viselendő specifikus fehérnemű, például a Bellinda T-shirt melltartója.

Létezik, aki csak egyszerű esztétikai igényeinek megfelelő intim ruházatot keres, például varrás nélküli, vagy levehető pántos melltartót. Ezeket, a speciális igényeket kielégítő fehérneműket több éves tesztelési eljárások nyomán fejlesztik és tökéletesítik folyamatosan. A brandek az alap, éveken át folyamatosan árusított modelljeik mellett a trendet is igyekeznek követni évről évre piacra dobott új kollekcióikkal. Így a divat szerelmesei is megtalálják számításaikat.

A márkás termékek megvásárlásának és viselésének ezeken felül pszichológiailag is jótékony a hatása. Javítja az ember önértékelését, ha egy jó minőségű ruha van rajta, jobb az egész közérzete. Legyünk őszinték, ezt mi nők, már mindnyájan megtapasztaltuk.

Mindent összevetve, térjünk be egy vásárlásra, kalandra fel!

Legnépszerűbb fehérneműk

 • Anita Maternity Maré top kismama tankini felső
  Maré top kismama tankini felső
 • Anita Maternity Hatutu kismama tankini fürdőruha
  Hatutu kismama tankini
 • Anita Maternity Lelepa kismama tankini fürdőruha
  Lelepa kismama tankini
 • Anita Maternity Kamaka kismama tankini fürdőruha
  Kamaka kismama tankini
 • Anita Maternity Samoa kismama egyrészes fürdőruha
  Samoa kismama egyrészes fürdőruha
 • Anita Rosa faia Kiki Bottom bikini alsó
  Kiki Bottom bikini alsó
 • Anita Rosa faia Nora Bottom bikini alsó
  Nora Bottom bikini alsó
 • Anita Rosa faia Lilly Bottom bikini alsó
  Lilly Bottom bikini alsó
 • Anita Rosa faia Lynn Bottom bikini alsó
  Lynn Bottom bikini alsó
 • Anita Rosa faia Casual Bottom bikini alsó
  Casual Bottom bikini alsó
 • Anita Rosa faia Lynn Bottom bikini alsó
  Lynn Bottom bikini alsó
 • Anita Rosa faia Bonny Bottom bikini alsó
  Bonny Bottom bikini alsó
 • Ive Bottom bikini alsó
 • Anita Rosa faia Ebru Bottom bikini alsó
  Ebru Bottom bikini alsó
 • Anita Rosa faia Bree Bottom bikini alsó
  Bree Bottom bikini alsó