Főmenü WEBSHOP menü
Üdvözöllek!
Belépés

Kiszámítható minőség elérhető áron

Minőségi fehérneműkA köztudatba valamiért az a képzet fészkelte be magát, hogy a márkás ruhanemű csak drága lehet, ezért akinek keményen be kell osztania a jövedelmét, az csak ne vásároljon elismert márkájú termékeket.

Ez a gondolat azonban nem felel meg a valóságnak.

Természetesen, mint minden fogyasztási cikkre, a fehérneműre is igaz az, hogy a márkáknak is van kategóriájuk, és kategóriánként akár 5-6 ezer forintos árkülönbségek is előfordulhatnak.

Kérdés, hogy az árbeli különbség mennyire tükröződik a minőségben. Van, hogy a drágább ár mögött valóban ott áll egy igazi szakértelemmel elkészített remek alapanyagokból készült ruhadarab, de emellett egy magasabb kategóriájú márka esetén, a nevet is meg kell fizetnünk. Sokan nem tudják, hogy egy márkás, kiváló alapanyagú, jó tartású, professzionálisan megvarrt melltartót már megkaphatnak átlag 4 ezer forintért, női alsót pedig vehetnek már cirka 3 ezer forintért is. Azokat, akik eddig a fenti képzet alapján hozták meg fehérnemű vásárlási döntéseiket, kérem, hogy csak nézzenek körül a márkás termékek között, és adjanak egy esélyt! Nem fogják megbánni.

Egy ezerkilencszázhuszas években született nagymama mesélte az unokájának, hogy ő fiatal korában nem engedhette meg magának, hogy olcsó cipőt, ruhát vegyen. Nem tudta volna minden évben pótolni az elnyűtt ruhadarabjait, ezért ahhoz, hogy több évig is kitartson a viselet, jó minőségű, márkás terméket kellett vennie. A drágább általában olcsóbb.

A márkás fehérnemű vásárlás előnye, hogy ha a vásárló megszeret egy típust, akkor azt a későbbiekben is újra és újra pótolni tudja elhasználódás után, mint például a megunhatatlan Felina modelleket. A nem márkaboltokban, hanem piacon, egyéb helyeken vásárolt fehérnemű nem pótolható ilyen módon.

Aki megismer egy márkát, és elégedett vele, az utána bátran veszi meg az adott gyártó egyéb termékét is, tudja, mire számíthat. A neves gyártókat ezeken a tényeken kívül azért is érdemes előnyben részesíteni, mert több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek szakterületükön. Sokszor speciális igényeket is kielégítenek, például: jóval átlag feletti mellméret kényelmetlenségeinek csökkentésére kialakított melltartó, különböző típusú ruhák alatt viselendő specifikus fehérnemű, például a Bellinda T-shirt melltartója.

Létezik, aki csak egyszerű esztétikai igényeinek megfelelő intim ruházatot keres, például varrás nélküli, vagy levehető pántos melltartót. Ezeket, a speciális igényeket kielégítő fehérneműket több éves tesztelési eljárások nyomán fejlesztik és tökéletesítik folyamatosan. A brandek az alap, éveken át folyamatosan árusított modelljeik mellett a trendet is igyekeznek követni évről évre piacra dobott új kollekcióikkal. Így a divat szerelmesei is megtalálják számításaikat.

A márkás termékek megvásárlásának és viselésének ezeken felül pszichológiailag is jótékony a hatása. Javítja az ember önértékelését, ha egy jó minőségű ruha van rajta, jobb az egész közérzete. Legyünk őszinték, ezt mi nők, már mindnyájan megtapasztaltuk.

Mindent összevetve, térjünk be egy vásárlásra, kalandra fel!

Legnépszerűbb fehérneműk

 • Triumph 10198828
  WP merevítős melltartó
 • Triumph 10197661
  W02 merevítős melltartó
 • Triumph 10194636
  Tai bugyi
 • Triumph 10194634
  String bugyi
 • Triumph 10194530
  Hipster 01 csípő bugyi
 • Triumph 10166830
  W X merevítős melltartó
 • Triumph 10181850
  Szilikon pántok
 • Triumph 10194318
  WP EX merevítős párnázott melltartó
 • Triumph 10193650
  Tai EX bugyi
 • Triumph 10193696
  P01 EX puha szivacsos melltartó
 • Triumph 10193526
  P EX merevítő nélküli lágy szivacsos melltartó
 • Triumph 10193532
  Hipster EX csípő bugyi
 • Triumph 10194082
  BSW EX merevítőkarikás body
 • Triumph 10198636
  P 01 szivacsos melltartó
 • Triumph 10198845
  WHP01 szivacsos merevítős melltartó