Főmenü WEBSHOP menü
Üdvözöllek!
Belépés

Felina melltartó modellek sorozat szerinti áttekintése

Összefoglaltuk Önnek, hogy a Felina milyen típusú melltartókkal örvendeztet meg bennünket 2017-től, s ezeknek melyek a főbb jellemzői. Az a szuper, hogy a melltartó típusok nem fognak változni, esetleg bekerülhetnek az új trendeknek megfelelően kifejlesztett Felina/Conturelle új modellek majd a régiek mellé, vagy helyére. Így érdemes képben lennünk, hogy a különböző igényeinknek mi felel meg leginkább.

Mivel ajándékozzam meg a páromat karácsonyra?

INGYEN KISZÁLLÍTÁS KARÁCSONYIG!

Segítünk igazi örömöt okozni. És most nem csak a megajándékozottnak, hanem Önnek is, mert minden csomagot, mely áruértéke 5.000 Ft fölött van, INGYEN szállítunk ki.

Nagyot dobott a Sloggi idén tavasszal az új kollekciójával!

Szeretted  a Sloggit, de több nőiesség kéne?

A Sloggi megőrizte jó szokását, miszerint a mindennapokban szeretne kényelmet és praktikumot nyújtani a termékeit viselőknek. Azonban most hozzáadtak ehhez a komforthoz: behozták a női rafinériát a modellek tervezésébe. Megjelent a sok csipke, a nőiesebb vonalak, a szexi  vonalvezetés.

Ha a Glamour-napokon nem sikerült beszerezned az idei Sloggikat, akkor most itt az alkalom.

A fűző

Corset fűző body

A fűző története

A fűző több évszázadon át nemcsak a nők, hanem a férfiak mindennapi ruhatárának is elengedhetetlen részét képezte. A fűző nőknél karcsúsítja a derekat, tipikusan darázsderekat formál és az Erzsébet királynő korabeli és a viktoriánus fűzők kivételével, melyek felső szegélye egyenes és végig laposan fut el, megemeli a melleket. A férfi fűzők elsősorban egyenes tartást hivatottak adni, de kellemes mellékhatásként a pocakot is kasírozzák. Minden kornak más volt a fűződivatja, mára rengeteg különféle szabású és stílusú fűző létezik. Különféle alkalmakhoz más és más fűző illett: létezett fűző lovagláshoz, terhesség idejére, utazáshoz, bálokhoz és mindennapi viselethez.

Fehérnemű szótár

A fehérnemű szótár segít eligazodni a webshopban található szakszavak értelmezésében, ezzel segítve a választást.

Aqua Bra
Egy Push-Up melltartó változat amelynél a melltartóba vízzel töltött párnát dolgoznak be. Ez megnagyobbítja melleket.
Hátránya: az ilyen melltartók gyakran igen nehezek.

Aqua BH
Fürdőruha felsőrész melltartó merevítővel.

Aqua Slip
Klasszikus fürdőruha alsó.

Aqua Soft
Fürdőruha felsőrész melltartó merevítő nélkül.

Aqua Tankini
Fürdőruha felső. (felsőruhának is hordható)

Bandeau melltartó
Vállpánt nélküli egyenes vonalú melltartó, esetleg levhető vállpántokkal. Jól hordható váll nélküli ruhák, vagy pólók alatt.

Body
Testre simuló egyrészes alsónemű. Az egyrészeseknél nincs átmenet az alsóing és a slip között. Ezért nem látszódik át semmi a felső ruházaton keresztül.

Bustier
Rövid fehérnemű felső, a köldököt szabadon hagyja, sportos, divatos forma. Bustier-kat a mellforma kialakításával is készítenek. Az alsóing, vagy a melltartó alternatívája.

Betétes melltartó
A betétes melltartó kosaraiban azok teljes felületén betétpárnákat helyeznek el, amelyek a melleket optikailag megnagyobbítják. A betétpárna könnyű, légáteresztő, puha, szintetikus anyagból készül, ezáltal nem okoz hőtorlódást és nem is nyom.

Betoldás (cvikli)
Belső pamut kötött anyag betét, mely kellemes hordhatóságot eredményez.

Charmemuse
Sima felületű fehérnemű alapanyag. Lánchurkolt anyag különböző strukturájú oldalakkal.

BRA
Magyarul: Melltartó

BRIEFS
Alsó (ffi vagy női)

CAMISOLE
Spagetti-pántos felsőrész.

Capri nadrág
A 3/4-es hosszúságú nadrág régebben halásznadrágként volt közismert. Az 1950-es években Capri szigetén vált elsőként igazán népszerűvé, innen ered a capri nadrág elnevezés. Később az európai, majd magyar nyelvben is meghonosodott. A hatvanas években kedvelt nadrág volt strand és kiránduló ruhaként.

Chintz
Zárt, sima, viaszolt felület hatású anyagok. Impregnálással nagyon fényessé, szennyeződés- és víztaszítóvá tehetők.

COTTON
Magyarul: pamut alapanyagból készült termék. A pamut növényi eredetű, természetes anyag, amelykiváló tulajdonságokkal rendelkezik. A pamut anyag önmagában is kellemes viselet.

Cottyle
A Triumph részben pamutot tartalmazó speciális alapanyagának saját, levédett megnevezése. A Cottylená-t tartalmazó anyagok egyesítik a műszálas anyagok és a pamut előnyös tulajdonságait. A pamut elsősorban az anyag belső felületén helyezkedik el és ezáltal különösen kellemes érzést kelt a fehérnemű viselésekor.

Corsage
Csípőig érő hosszúságú felsőrész; merevítőkkel és levehető vállpánttal. Elsősorban esküvői és estélyi ruhák alatt hordják., többnyire igen finom csipke díszítéssel.

Corselet
Rugalmas, vagy rugalmatlan fehérnemű alsórészek, melyek a lépésben nyitottak,vagyis nincs lépésbetétjük. A csípőszorító feladata az altest és a csípő formázása és támasztása.

Csípőszalag
Rugalmasnak, de mégis elég szilárdnak kell lennie, hogy pöndörödjön fel. Különböző magasságú lehet.

Cikk-cakk varrat
Elsősorban a csipke, bevarrt cimkék, pántok, gumiszalagok felvarrásakor és feltűzésekor használt varrásmód

CUP
Kosár -női melltartónál. A melltartó vásárlásakor igen figyelmesen kell eljárnunk. Fontos a helyes méret megállapítása, de csak akkor dönthetjük el, hogy a kiválasztott melltartó minden szempontból megfelel-e igényeinknek, ha a boltban fel is próbáljuk. A melltartó méretünket így állapíthatjuk meg: A mell alatt mért bőséget kivonjuk a mellbimbó magasságában mért értékből.
A különbség nagysága alapján lehet a kosárméret A, B, C vagy D, a szám pedig a mell alatt mért bőség.

Den
A Denier név rövidítése. Egy 9000m hosszúságú szál súlya.

Dessous
Francia szó, jelentése: fehérnemű. A női fehérneműk és fűző termékek divatos elnevezése.

Dorlastan
A Bayer cég elasztán szálának regisztrált márkaneve.

DTEX
A decitex rövidítése. Egy 10000m hosszúságú szál tömege.

Domborított kosár
A varrás nélküli kosár előállításának egyik technikai lehetősége. Hő és nyomás hatása alatt az anyagot tartósan a mell alakjára préselik. A domborítotott kosáron nincsenek varrások, melyek átnyomódhatnak a felsőruházaton.

Egyrészes
A testet a felső és alsó rész közötti átmenet nélkül arányosan formázza. Zárt és nyitott változatban készülhet.

Elasztán
Az elasztikus szálak gyűjtőfogalma. Ezeket a szálakat kimagasló rugalmasság jellemzi. Extrém módon nyújthatók és egyben nagy visszahúzó erőt biztosítanak. Ezek a szálak nem nyúlnak meg.

Finom ripsz
Fehérnemű alapanyag, mindkét oldalon finom bordázattal. A finombordás textília különösen jól nyúlik és felveszi a test formáját.

Fond de Robe
A Fond de Robe stílusú melltartó alatt a rászabott vállpántos melltartókat értjük. Többnyire a vállpánt részén is folytatódik a csipke díszítés a divatos, nemes megjelenés biztosítása érdekében.

French Knickers
Sort szabású slip, széles szárakkal, laza eséssel.

Fűzőnadrág
Rövid, vagy száras nadrágként formálja a hasat, a csípőt és a combot. Elasztikus anyagok alkalmazásával nem gátolja a mozgást

Fűzőáru
Gyűjtőfogalom, bele tartozik az összes elasztikus és rugalmatlan, bőrszerűen szoros alakformáló vagy támasztó funkciójú női alsónemű.

Fehérneműzsák
Hálószerű kis zsákocska. Mosáskor a kényesebb alsóneműket bele lehet tenni, és így meg lehet előzni, hogy a mosógép szétcincálja a fehérneműt.

Galon csipke
Keskeny csipke mindkét oldalán ívekkel.Lehet szőtt, hurkolt vagy hímzett. Létezik elasztikus és nem rugalmas változat is.

Gél melltartó
A push-up melltartók egyik változata, amelynél a kosarakba vízzel töltött párnát dolgoznak be. A mellek ezáltal nagyobbnak tűnnek. Hátránya: az ilyen melltartó gyakran igen nehéz.

G-String
Lásd: string, a legvékonyabb tanga modell, hátul egyetlen, vékony (madzagszerű) pánttal

Gépi mosás
Mindig kövessük a ruha címkéjén található előírásokat. Állapítsuk meg a folt fajtáját, színét és az anyag típusát. Az erősen szennyezett ruhát, vászonneműt mosás előtt áztassuk. A foltokat is tanácsos előzőleg eltávolítani az anyagból. Mielőtt betesszük a ruhát a mosógépbe szellőztessük jól ki, ürítsük ki a zsebeit, nyissuk ki a gombolást és hajtsuk fel a gallérokat. Fontos, hogy a mosógépet egyenletesen töltsük meg a ruhával, a túl sok ruha nem lesz tiszta, ha pedig túl kevés, a gép rázkódni fog. Figyeljünk arra, hogy ne lépjük túl a legmagasabb megengedett hőmérsékletet. Tipp: kényes darabokat, például csipkés melltartót vagy harisnyát, mosózsákban vagy párnahuzatban mossuk.

Guipure hímzés
Maratott hímzésnek is nevezik. A hímzési alapot hímzőszállal kihímezik, mely összefüggő motívumot képez. Ezután kémiai szerekkel, hőkezeléssel és mosással kioldják az alapanyagot és csak maga a hímzés marad meg. Ez az idő- és munkaigényes folyamat megdrágítja a nemes hímzéseket.

Gyapjú
A textiljelölési törvény alapján azon anyagok nevezhetőek gyapjúnak, amelyek a birka bundájából nyert szálakat tartalmaznak. Amennyiben a szálak más állatfajta bundájából származnak, úgy annak nevét is meg kell adni. A gyapjú anyagokat elsősorban szlipeknél és trikóknál alkalmazzák. Melegít, nem domborodik és nyúlik ki olyan gyorsan, jól fel tudja venni a test nedvességét

Hidden wire
Rejtetten bedolgozott merevítő, amely abszolút láthatatlan.

Hurkolt frottír
Puha, melegít és a feldolgozástól függően enyhe masszírozó hatást fejt ki. Elsősorban hálóruháknál, köntösöknél alkalmazzák.

Interlock
Dupla jerseynek is nevezik. Finom dupla felületű hurkolt anyag, nagyon sűrű hurokképpel, mindkét oldalán sima szemekkel. Kevésbé tágítható, mint a finombordázott és kettős bordázatú anyagok, ezért stabilabban tartja formáját.

Jaquard
Formagazdag, beszőtt mintázatú anyagok. Különböző cérnákkal a mintázat kiemelkedhet az anyagból. Nagy idő ráfordítású és költséges eljárás, de tartósabb, mint a nyomott mintázat.

Jaquardtronic csipke
Raschel-gépen készült csipke, melynek az elektronikus vezérlésű korszerű gépi technológia egy szövött csipke kinézetét kölcsönzi.

Jazz-Pant
Csípő magasságú slip nagy combkivágással. Francia combkivágásnak is nevezik.Optikailag meghosszabbítja a lábakat.

Jersey
Különböző alapanyagokból készült, gépi gyártású hurkoltkelme. Ezalatt olyan hurkolt anyagot értünk, melynek egyik oldalán csak sima, másik oldalán csak fordított szemek láthatók.

Kapocssor a lépésben
Speciálisan a Triumph által kifejlesztett alsó záróelem, amely az egyrészes fehérneműk fel- és levételét különösen egyszerűvé teszi.

Kapcsocs / Horgaskapocs-zár
A melltartó hátulján található állítható zár elnevezése.

Kézi mosás
Ajánlatos, hogy azokat a ruhákat, amelyek címkéjén külön jelölve van, hogy kézzel kell mosni vagy az újonnan vásárolt ruhánkat legelőszőr mossuk ki külön mert lehet, hogy foghat. A Kézi mosáshoz mindig hideg vizet használjunk. A mosószert gondosan fel kell oldani, a ruhadarabokat kíméletesen kell kezelni (ne dörzsöljük, ne áztassuk) és mosás után bő vízben öblíteni.

Kettős ripsz
Mindkét oldalán bordázott fehérnemű anyag. Két-két bal és jobb hurok váltakozva látható.

Keresztező kosárszabás
Ez a speciális szabás lehetővé teszi a mellek előnyös elosztását és a természetes formázást.

Kiégetés
Két különböző szálból szőtt vagy hurkolt anyag, melynél az egyik fajta szálat mintát alkotva kimaratják.

Kosár
Cup-nak is nevezik. A melltartó vásárlásakor igen figyelmesen kell eljárnunk. Fontos a helyes méret megállapítása, de csak akkor dönthetjük el, hogy a kiválasztott melltartó minden szempontból megfelel-e igényeinknek, ha a boltban fel is próbáljuk. A melltartó méretünket így állapíthatjuk meg: A mell alatt mért bőséget kivonjuk a mellbimbó magasságában mért értékből.
A különbség nagysága alapján lehet a kosárméret A-G-ig. a szám pedig a mell alatt mért bőség.
Egyes cégek kisebb méretekben, míg a Triumph A-G kosárméretekben készíti termékeit.

Kollekció
Az alsóruházatra is érvényesek a divat-és szezonális irányzatok.

Középpántos melltartó
A középpántos melltartónál a vállpántok viszonylag a kosarak közepénél vannak elhelyezve és ezáltal lehetővé teszik a mellek egyenletes súlyelosztását a vállpántokon. Ez teremti meg az optimális testhezállóság alap feltételeit.

Külsőpántos melltartó
Dekoltázs melltartónak is nevezik. A külső pántos melltartóknál a vállpántokat kívül helyezik el. A külső vállpánt lehetővé teszi nagy kivágású felső ruházat viselését.

Lánchurkolt anyag
A lánchurkolt anyag sima felületű hurkolt áru, mely zárt anyagképet mutat. A különböző mértékű elasztán alkotórész következtében elasztikus. Nem fut fel rajta a szem.

Láthatatlan fehérnemű
Tökéletesen a testre simuló fehérnemű, amely a felső ruházaton nem látszik át.

Low-rise panty
Alacsony állású, csípő fazonú alsó.

Lycra
Az elasztán szál regisztrált márkaneve. A lycra soft ennek továbbfejlesztett változata.

Lyukhímzés vagy madeira hímzés
Áttört hatású hímzett anyagok. A lyukmintát a hímzés alapanyagán körbeszegik. Éles lyukasztókkal kivágják a lyukakat a hímzés alapból és hímzőtűvel körbehímzik a lyukakat.

Lingerie
A női fehérneműk és dessous-k gyűjtőfogalma.

Maximizer melltartó

Olyan melltartó amelyben a mellek nagyobbnak tűnnek. Többnyire push-up melltartónak nevezik.

Minimizer melltartó
Mellet kicsinyítő melltartó. A melleket legalább egy kosármérettel lekicsinyíti (lásd: ladyform)

Melltartó
Eredeti feladata a mellek természetes alakjának védelme, hangsúlyozása vagy korrigálása. Egy melltartó csak akkor töltheti be ezt a szerepet, ha szabása illeszkedik a test vonalhoz és ezzel nem korlátozza a mozgás szabadságát.

Melltartós trikó
A melltartó és a trikó funkcióját egyesíti.

Merevítő
A merevítőket azzal a céllal dolgozzák be a melltartókba hogy alulról alátámasszák a melleket. A funkcióval szemben támasztott igényektől függően a merevítők a legkülönbözőbb anyagokból és különféle szilárdsággal készülnek. A merevítős melltartókat lehetőleg kézzel kell mosni.

Merevítős melltartó
A merevítőt a melltartóba bevarrják. Megemeli és formálja a melleket. Különösen nagy kosarakhoz alkalmas.

Microfibre
Mikroszálas anyag (legtöbbször micromodal v. micropoliamid)
Mikroszál, Szintetikus szál. olyan szál, melynek vastagsága kisebb, mint 1 dtex, ezért szabad szemmel alig látható. A szövőanyagot, amely általában nylon, a fonórózsa szuper finom szórófejen hajtják át. Így egy fonalat akár 100 nagyon vékony szál (kapilláris cső) is alkothat. Ez az oka annak, hogy a mikroszálból gyártott termék légáteresztő-képessége megközelíti a természetes szálét. A mikroszál előnye, hogy tapintása kellemes és puha, szövése egyenletes és sima, hordása pedig nagyon könnyed.

Moulded bra
Varrás nélküli melltartó. (Lsd. varrat nélküli)

Műszál
Kémiai úton előállított szálak. A műszálakat régebben nem tartották igazán értékesnek, de mára előállításuk igen magas színvonalat ért el és bizonyos területeken már túlszárnyalják a természetes szálak tulajdonságait.

Nyakpánt
A vállat szabadon hagyó pántváltozat, melynél a melltartót csak egy, a nyakszirten elhelyezkedő pánt tartja.

Organza
Áttesző, vékony és merev szövet, filament-cérnákból vászon kötésben.

Padded Bra
Mellemelős vagy betétes melltartó (Lsd.:Push up)

Pant
Általában szűk szárú sort vagy boxer.

Pamut
Növényi eredetű természetes szál. A pamut (cotton) jó kezelési és viselési tulajdonságokkal rendelkezik. A pamut textíliák puhák, simulékonyabb, finomak, légáteresztők és nem töltődnek fel elektrosztatikusan. A különböző pamutminőségeket a szálak hossza és finomsága határozza meg. Minél hosszabb egy elemi szál, annál értékesebb az anyag.

Polyamid
Poliamid. Szintetikus szál, amely nehezen tépődik, kopásálló, könnyen festhető és formálható is egyaránt. A poliészter a legsokoldalúbb tulajdonságokkal rendelkezik igen sok területen használják is. A szálkeverésektől kezdve az adalékanyagok széles skáláján mozog a felhasználása. A poliamid textíliák könnyen kezelhetők, mosógépben moshatók, gyorsan száradnak és vasalást nem igényelnek.

Push-up bra - Push-up melltartó
Azokat a melltartókat nevezzük így, amelyek feltolják, és ezáltal emelik ki a kebleket. A push-up melltartók tartalmazhatnak puha szivacsot is, ami a kisebb mellű hölgyek számára kifejezetten előnyös megoldás.

Rashel-csipke
Különleges technikával hurkolt csipke. A minta és a tüll alaphurokból áll, nem keresztezett láncfonalból és végfonalból, mint a szőtt csipke esetében. A mintát a beszőtt, keresztirányba futó mintafonalak képzik. Minál több fonalrendszert használnak, annál kifejezőbb lesz a mintázat. Elasztikus és rugalmatlan kivitelben egyaránt létezik.

Single Jersey
Az egyik legkorszerűbb textiltechnológiai eljárás, amely során többféle minőségi anyagot ?egyesítenek?.

Slip
Klasszikus szabású női vagy férfi alsó.

String
Tanga, formájuk szerint több típus létezik:
Tanga: 2-3 cm vastag a hátsón futó pánt, ami derék felé enyhén kiszélesedik.
G-String: a legvékonyabb modell, egyetlen, vékony pánttal.
V-String: egy icipicit vastagabb a pánt, mint a G- String-nél.
T-back: a pántok T formát képeznek.

Szatén
Selyem fényű, szép esésű, igen elegáns anyag, amely mostmár a fehérnemű-gyártásban is igen kiemelt szerepet kap.

Szárítás
Ha a ruhát a belső térben szárítjuk, akkor gondoskodjunk a jó szellőzésről. A nehezebb ruhadarabokat, ha összehajtjuk, akkor jobban megőrzik a formájukat a száradás alatt. Kötött anyagú ruhákat pedig ne akasszunk fel, mert könnyen kinyúlhatnak. Ha egy ruhadarab könnyen deformálódik, akkor szárítás előtt igazítsuk formára. A száradó ruhákat, főképpen a színeseket, ne tegyük ki nagyon erős napsütésnek és ne szárítsuk a fűtőtesten sem őket.

Tactel
Egy olyan egyedi technológiával kifejlesztett anyag, amely teljes nedvszívó képességével maximális kényelmet biztosít a viselők számára. Dupla rétegű anyagkonstrukció, melynek belső rétege felszívja a bőr nedvességét és átirányítja azt a külső pamutrétegbe, ahonnan az elpárolog a környezetbe.

Tai
Hagyományos szabású, zárt hátrészű, fent derékig érő női alsó /bugyi/.


Tank top
Trikó szerű felső. (férfi vagy női)


Thongs
Magyarul tangabugyit jelent, vagyis olyan fehérnemű, amelynek nincsen fenékrésze. Kifejezetten ajánlott estélyi ruhák, szűk szoknyák, nadrágok alá.

Trenslo pálcika
Hajlékony, rugalmas, lapos merevítő pálcika, melyet a melltartók oldalába varrnak bele azért, hogy oldalról tartást adjanak és formázzák a mellet. Fűzők készítésénél is használják.

Triaction
A Tri-Action a Triumph ismert sportmelltartó-szériája, melynek célja, hogy biztonságosan és egészségesen tartsa a mellet mindenfajta sport közben. A “Tri” előtag arra is utal, hogy mindegyik sprotmelltartó tripla funkcót lát el: tart felülről, alulról és oldalról.

Triangel
Háromszög szabású felsőrész. Leginkább a nyakbakötős megoldású a fürdőruha felsőkre jellemző.

Varrat nélküli
Angolul: seamless. A legújabb technológia vívmánya a varrás nélküli melltartó, amely egy darabból készül. A különféle fonalakat és szálfeszítőket alkalmazó módszer kiküszöböli a kellemetlen érzést okozó szegéseket.

"V" neck
V-alakú kivágás a nyakrésznél ,trikóknál, pólóknál.

Weftloc anyag / Felina
A Felina tartós sikerének egyik titka a cég által szabadalmaztatott weftloc anyag, melynek fő tulajdonsága, hogy széltében és hosszában egyaránt rugalmas.

A fehérnemű története

A fehérnemű története

BloomerA fehérnemű történetében nem csak a szoknyák világára igaz, hogy kezdetben bokáig értek, rengeteg anyag felhasználásával készültek, később pedig nem maradt más belőlük, mint egy 50X20 centis darab szatén változatos színekben, divatosan kiszabva. Ilyenek voltak a bugyik is, az első darabokat pantalló névvel illették, az 1800-as években készültek.

A hosszú, török stílusú, buggyos nadrág a bokánál összefogva Mrs. Amelia J. Bloomer higiénikus öltözködés kampánya során kapta neveit: a Bloomers-t, és a drawers-t.

Kiszámítható minőség elérhető áron

Kiszámítható minőség elérhető áron

Minőségi fehérneműkA köztudatba valamiért az a képzet fészkelte be magát, hogy a márkás ruhanemű csak drága lehet, ezért akinek keményen be kell osztania a jövedelmét, az csak ne vásároljon elismert márkájú termékeket.

Ez a gondolat azonban nem felel meg a valóságnak.

Természetesen, mint minden fogyasztási cikkre, a fehérneműre is igaz az, hogy a márkáknak is van kategóriájuk, és kategóriánként akár 5-6 ezer forintos árkülönbségek is előfordulhatnak.


Legnépszerűbb fehérneműk

 • Triumph 10198828
  WP merevítős melltartó
 • Triumph 10197661
  W02 merevítős melltartó
 • Triumph 10194636
  Tai bugyi
 • Triumph 10194634
  String bugyi
 • Triumph 10194530
  Hipster 01 csípő bugyi
 • Triumph 10166830
  W X merevítős melltartó
 • Triumph 10181850
  Szilikon pántok
 • Triumph 10194318
  WP EX merevítős párnázott melltartó
 • Triumph 10193650
  Tai EX bugyi
 • Triumph 10193696
  P01 EX puha szivacsos melltartó
 • Triumph 10193526
  P EX merevítő nélküli lágy szivacsos melltartó
 • Triumph 10193532
  Hipster EX csípő bugyi
 • Triumph 10194082
  BSW EX merevítőkarikás body
 • Triumph 10198636
  P 01 szivacsos melltartó
 • Triumph 10198845
  WHP01 szivacsos merevítős melltartó