Főmenü WEBSHOP menu
Üdvözöllek!
Belépés

ÁSZF

Vásárló:
Aki a Szolgáltató Internetes Szolgáltatását igénybe veszi, azaz a Szolgáltató internetes felületén regisztráltatja magát és/vagy e felületen keresztül árut vásárol, illetve Szolgáltató internetes felületét használja.

2.) A Vásárlási Feltételek célja, közzététele és hatálya
A, A Szolgáltató az Internetes Vásárlási szolgáltatás Vásárlási feltételeit azért adta ki, hogy ebben részletesen szabályozza az internetes vásárlási szolgáltatással, illetve a Szolgáltató internetes felületének igénybevételével kapcsolatos feltételeket, a Szolgáltató és a Vásárló jogait, kötelezettségeit, és egyéb Internetes Vásárlási Szolgáltatással összefüggő lényeges körülményeket.
B, A Vásárlási Feltételek a Szolgáltató és a vele szerződéses kapcsolatba lépő Vásárló között létrejövő jogviszony általános feltételeit tartalmazza. Az itt nem szabályozott kérdéseket illetően a Szolgáltató Internetes Vásárlási Szolgáltatási, illetve internetes felületi szolgáltatási tevékenységére a Magyar Köztársaság hatályos anyagi jogi jogszabályai, így különösen a Polgári Törvénykönyv, valamint a magyar hatósági előírások külön kikötés nélkül is irányadóak. Jogvita esetére a Szolgáltató és a Vásárló egybehangzóan kikötik a Magyar Köztársaság bíróságai joghatóságát, valamint a magyar anyagi és eljárási jogi jogszabályok alkalmazandóságát.
C, A szolgáltatással kapcsolatos lényeges hírekről, információkról és változásokról a Szolgáltató honlapján ad tájékoztatást. A Szolgáltató jelen szerződés feltételeit egyoldalúan módosíthatja, amely módosítások ezen szerződés új verziójának közzétételétől számított 8 nap elteltével lépnek hatályba. A közzététel ezen internetes felületen kell hogy megtörténjen. Ha a Vásárló a Szolgáltató Internetes Vásárlási Szolgáltatásait továbbra is igénybe veszi, az a módosítás elfogadásának minősül. A Vásárlási Feltételek mindaddig hatályban maradnak, amíg a Szolgáltató az internetes vásárlási szolgáltatást biztosítja.
3.) Vásárlási Feltételek, amelyek alapján a Szolgáltató az Internetes Vásárlási Szolgáltatást nyújtja a Vásárló részére
A, A feltételek minden Vásárlóval szemben érvényesek, és hatályosak. A Szolgáltató Internetes Vásárlási Szolgáltatásának használatával ezeket a szerződéses feltételeket feltétlenül és visszavonhatatlanul kötelezőnek ismeri el. A szerződés területi hatálya Magyarország, azaz a szállítási és számlázási címek kizárólag Magyarország területén lehetnek.
B, Jelen szerződésben Vásárlónak a Szolgáltató internetes felületével kapcsolatba lépő természetes személynek minősülnek, és így a Szolgáltató internetes felületével kapcsolatos tevékenységükért személyesen felelősek, függetlenül attól, hogy saját jelszóval azonosították magukat, vagy intézmény ügyfeleként kerültek kapcsolatba a Szolgáltató internetes felületével. Ha a Vásárló a Szolgáltató Internetes Vásárlási Szolgáltatásait igénybe veszi, az a jelen szerződés elfogadásának minősül.
C, A szolgáltató nem vállal felelősséget az internetes felületen elhelyezett információk tartalmáért és hitelességéért.
D, A Szolgáltató nem felel a közvetlen, közvetett, előre nem látható vagy következményes károkért, illetőleg elmaradt haszonért, ideértve többek között az adatvesztésből, programok elvesztéséből, üzlet-illetve jóhírnév vesztésből eredő károkat, valamint a Szolgáltató internetes felületének és az Internetes Vásárlási Szolgáltatásának használatából vagy e használat meghiúsulásából fakadó mindenfajta kárt és veszteséget; a Szolgáltató semmilyen körülmények között sem felel a közvetlen ellenőrzési körén kívül eső okból bekövetkező károkért.
E, A Szolgáltató által fenntartott adathálózati kezelői felület az adathálózat (Internet) sajátosságai miatt mind belföldről, mind külföldről elérhető. A Vásárlási Feltételek azonban kizárólag Magyarország területére címzett és magyar számlázási címet feltüntetett megrendelésre érvényes.
F, A Szerződés a Szolgáltató internetes felületén a Vásárlási feltételek elfogadásával jön létre. A Szolgáltató internetes felületén való vásárlásnak feltétele a regisztráció. A megrendelések akkor jönnek létre, amikor a Vásárló a megrendelést végső formájában jóváhagyja.
G, A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a regisztráció adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, az adatokat törölje, és az ezekkel az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse. A megrendelések maximum 100.000 Ft-ig fizethetőek a Fizetési feltételek alapján, az ezt meghaladó értékű rendelések egyedi elbírálás alá kerülnek.
H, A Szolgáltató internetes felületén történő regisztráció során a Vásárló adatai megadása után a szolgáltató rögzíti azokat, így a Vásárlónak újabb megrendeléséhez már csak felhasználónevét és jelszavát kell megadnia.
4.) Szállítási feltételek:
A, A Szolgáltató internetes felületén megrendelt összes termékre az alábbi szállítási információk vonatkoznak:

A Vásárló részére megrendelt árut posta futár (MPL) kézbesítéssel szállítjuk ha megfelel a Vásárlási feltételeknek. Fizetési mód: előreutalás, vagy utánvét. A postai kézbesítés költségének egy részét átvállaljuk, a honlapon feltüntetett névleges díjat fizet a Vásárló. Csomagolási díjat nem számolunk fel.

Házhoz szállítás az egész ország területére érvényes, szállítási címként szerepelhet lakás, vagy akár munkahely címe is, az a Magyarország területén bármilyen szállítási cím megadható. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől is. Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ahol a vevő nagy valószínűséggel tartózkodik a szállítás várható időpontjában. A megrendeléskor megadott szállítási címet utólag nem lehet módosítani! Külföldi szállítási vagy számlázási cím esetén a Vásárlási feltételek 3,E. pontjában leírtak érvényesek.

Szállítási határidő: Triumph, Sloggi esetén 5-7 munkanap. Felina, Anita Németországból szállít illetve a Skiny Ausztriából. Náluk az átfutási idő minden esetben kb. 8 munkanap + 1 nap míg mi elküldjük

5.) Fizetési feltételek

Fizetési módok:

Utánvételes fizetés: a postai futárnál átvételkor.


Banki készpénzes befizetés: A legegyszerűbb és leggyorsabb módja az áruérték kifizetésének! Ha az Ön lakóhelyén vagy munkahelyén van OTP Bankfiók, akkor helyben be tudja fizetni a megrendelt áru értékét a helyi OTP Bankfiókban: csak két adatra lesz szüksége:
bankszámlaszám: 11773425-00218001
kedvezményezett: Palánki Zsolt E.V..


Banki átutalás: Kérjük, hogy a megrendelés értékét banki átutalással küldje el:
Bank: OTP Bank

Bankszámlaszám: 11773425-00218001
Kedvezményezett: Palánki Zsolt E.V..

Bármilyen fizetést is választ, kérjük, hogy a megjegyzés rovatba írja be a megrendelő nevét és a megrendelés azonosítóját, melyet a visszaigazoló levél tartalmaz.

6, A Vásárló jogai és kötelezettségei
2014 Június 13-tól a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormány rendelet alapján az elállási jog időtartama 14 napra nő. Viszont az elállás gyakorlása jobban szabályozott.
- elállási /felmondási nyilatkozatot kötelező kitölteni,
- a vásárló elállás esetén 14 napon belül köteles a terméket feladni az eredeti sérülésmentes csomagolásában,
- a 29. § világosan kimondja, hogy a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogát zárt csomagolású higiéniai termékek esetében, amennyiben azt már felbontotta.
- Távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet értelmében a visszaküldés költségei a Vásárlót terhelik.
- A Szolgáltató köteles az áru ellenértékét a csomag kézhezvételétől számítva 30 napon belül visszajuttatni a vásárlónak. Az elállásra nyitva álló 14 munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a Vásárló a csomagot átvette. Kérjük, hogy a csomag visszaküldése előtt emailben egyeztessen velünk!

Hasznos tudnivalókért kattintson ide és olvassa el a fogyasztóvédelem nyilatkozatát, Vagy tekintse meg az alábbi rövid PowerPoint tájékoztatást

SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME ( Online Internet WebShop )

A regisztráció során megadott személyes adatait rögzítjük. Az Adatvédelmi törvény értelmében személyes adatait a Fehérnemű Divat Webshop a megrendelés teljesítéséhez, ajánlati listák összeállítására, hírlevél küldésre használja fel. Adatait addig használjuk fel folyamatosan, amíg Ön nem kéri azok törlését nyilvántartásunkból. Minden vásárlónak joga van elérni és helyesbíteni bármely, akár az összes általa megadott személyes adatot. Cégünk semmilyen formában nem vállal felelősséget az esetleges hibás adatokért

Szerzői jog

Az oldalon található valamennyi tartalom szerzői jogai az fehernemuszalon.hu üzemeltetőjét illetik meg. A szerzői és egyéb jogok megsértése vagy e szerződés megszegése esetén jogi eljárást indít a jogsértővel szemben. A weboldal használatával a Felhasználó elfogadja, hogy az oldal tartalmának másolása jogsértésnek minősül.

Anita fehérnemű akció

Legnépszerűbb fehérneműk

 • Conturelle 813862
  Csípőbugyi
 • Conturelle 812862
  Stringpant bugyi
 • Conturelle 805862
  Merevítős melltartó
 • Conturelle 804862
  háromszög melltartó
 • Felina 280218
  panty bugyi
 • Felina 213218
  Csípőbugyi
 • Felina 210218
  minislip bugyi
 • Felina 205218
  Merevítős melltartó
 • Felina 203218
  Merevítő nélküli melltartó
 • Felina 202218
  Merevítős melltartó
 • Rio slip bugyi
 • Conturelle 80705
  Balconet melltartó
 • Conturelle 818864
  Dress alakrormáló ruha
 • Csípőbugyi
 • Conturelle 812864
  Stringpant bugyi