Főmenü WEBSHOP menü
Üdvözöllek!
Belépés

Felina fehérnemű modellek

Felina fehérnemű modellek története

A FELINA mindent tud a nőkről - hiszen több, mint 120 éve kutatja a női fehérnemű titkait. 1885-ben Eugen J. Herbst, a németországi Bad Rappenauban tíz dolgozóval fűzőgyárat alapított. A kis műhely hamarosan Mannheimbe költözött, ahol a mai napig is működik. 1922­ben dobtak piacra egy FELINA fantázianevű, akkor igen divatosnak számító, óriási sikert aratott trikó melltartót. Az addig legsikeresebb modelljének nevét felvette a cég is. A mai napig igen jól cseng a már világszerte ismert és közkedvelt márkanév.

A mannheimi vállalat kontinensünk csaknem minden országában saját értékesítési képviseletet tart fenn. A FELINA csoport 14 vállalata - Anglia, Bulgária, Csehország, Franciaország, Hollandia, Lengyelország, Magyarország, Németország, Olaszország, Oroszország, Portugália, Spanyolország, Svájc, Szlovénia - mellett Észak Amerikában, Ázsiában /India, Kína/ is képviseletet tart fenn.

Rendszeresen részt vesz nemzetközi kiállításokon és bemutatja legújabb kollekcióját. Ilyen a düsseldorfi, a new yorki valamint a párizsi Salon International de la Lingerie.

A Felina cégfilozófiája értelmében a nagyméretek specialistájaként hosszú távon nagy méretekben a legnagyobbnak lenni". Ez 123 éven át sikerült és ezért dolgozik több mint ezer alkalmazott a Felina csoportban. Legfontosabb célkitűzés a magas minőség megtartása, lehetőség szerint még annak növelése, a folyamatosan bizonyított megbízhatóság, és az egyre fontosabb kényelem - mindez az aktuális igények figyelembevételével .

A Felina body forming mellett 3 éve vezette be új márkáját a CONTURELLE-t. Ezek a dekoratív modellek új vevőkörrel ismertették meg a felina fehérneműk előnyeit.
A rafinált szabásvonalaknak, a nagy odafigyeléssel megválasztott anyagoknak köszönhetően minden felina terméknek komoly alakformáló funkciója van.
A garnitúrák /többféle melltartó és bugyi valamint body/ többsége nagy méretben is -110-es méretig, illetve akár H kosárig - készülnek.
A felina márka a legjobbak között van. Ennek bizonyítéka, hogy Magyarországon mind a cég, mind a márka megkapta a Superbrands 2008 kitüntetést.

A Felina 2010-ben ismét bevezetett egy új márkát az UN:USUAL-t. Amivel a fiatalabb vásárlók felé nyitottak.

Felina modellcsaládok

11 modellcsalád Belle De Jour - 2009 szeptembertől
12 modellcsalád Chalet - 2009 októbertől

A csipke reneszánsza
Csipke és hímzés. a női fehérneműkön visszaköszönnek a nosztalgikus motívumok. A modernizált retro irányzat jellegzetessége a fehérnemű ős-anyagára, a csipkére való visszatérés. A hagyományos értékek hangsúlyozása, mint a magas minőség és a tökéletes szabás, az idei őszön egyre fontosabbá válik. Az erdei gyümölcs-szín, a füstös szürke, a rózsaszín és a barna árnyalatai, valamint az olajzöld, mint divatszín az őszi-téli szezon trendszínei. A magas fokú kényelmet elsősorban a korszerű, innovatív alapanyagok biztosítják, de emellett a környezettudatos életmóddal összefüggésben egyre nagyobb hangsúlyt kapnak az újrahasznosítható anyagok is. A fehérnemű kollekciókban egyre gyakrabban használunk ökológiailag ellenőrzött gazdaságokban termesztett gyapotból készített pamutot. Az alakformáló fehérneműk, csípőszorítók, magas állású, retro-szabású fűzőnadrágok és a nagyobb méretű melltartók jönnek divatba.
Erdei gyümölcs színei
Ebben az évben egyre nagyobb jelentőséget kapnak az erdei gyümölcs árnyalatai: a málna intenzív színétől a cseresznyepiroson keresztül egészen a sötét földiszederig megtalálhatjuk a lila árnyalatainak széles palettáját. A kényeztető színárnyalatok a gyengéd tüllhímzésen igen jól érvényesülnek.
Dekadencia
Gyengéd csábítás a Vintage stílusirányzatban. Gazdag, többszínű hímzés és dekoráció a félig áttetsző tüllön, valamint nemes un. Guipure bordűrök luxus érzést varázsolnak a testnek. A mokka és a füstös szürke árnyalatai hízelegnek a bőrnek.
Nosztalgia
Visszapillantás a 19. századba romantikus anyagok, könnyű tüll és filigrán csipkemotívumok. Az idei év fehérneműi olyanok, mint Jane Austen Sinn und Sinnlichkeit-jában: finomak, romantikusak, álmodozóak. Ennek ellenére a mai nő nem mondhat le a komfortról, kényelemről a tökéletes sziluettről a korszerű szálak és az aprólékosan kidolgozott snitt gondoskodik.
Környezettudatosság
A természetes és az újrahasznosítható nyersanyagok korát éljük. A biopamutból készült fehérneműk hozzájárulnak környezetünk megóvásához - a gyengéd pamut még az érzékeny bőr számára is egy optimális kényelem érzetet biztosít. A tökéletesen kidolgozott fehérnemű gyengéden gondoskodik a test formázásáról.

09-es modellcsalád - Réflexion

Előkelő szatén és grafikus hímzés összekapcsolásával hódít az új NOS széria a Réflexion. Két, apró színes Swarovski kristály tükrözi vissza a szatén csillogását és teszi ezzel valódi ékszerré a bodyt, a merevítőkarikás és a rendkívül nyitott melltartót. A megjelenést a pántra felfutó hímzés teszi tökéletessé. A metálosan fénylő fekete, vanília és füstszíneket az ametiszt divatos, mélylila árnyalata egészíti ki. A szériát egy body és négyféle bugyi -1 tanga, 2 különböző fazonú bugyi és 1 hasrészen megerősített fűzőbugyi - teszi teljessé.


07-es modellcsalád - Perfection

A 07-es széria szivacsos melltartói szolid megjelenésükkel és maximális funkciójukkal nyűgöznek le. A minden méretre egyenként kialakított előformázott kosarak biztosítják a tökéletes formát és tartást. Puha mikroszálas anyagból készült balcony, egyáltalán nem növelő hatású szivacs gondoskodik a kosarak teljesen sima felületéről és akadályozza meg, hogy bármi is átlátszódjék. A kosarak közötti részen elhelyezett finom CONTURELLE díszítéssel együtt sima egyszerű eleganciájával varázsol el ez a széria. A dekoltázs és a push up melltartó, valamint a corsage vállpántjai levehetőek, de hordhatóak keresztbe téve illetve nyakba akasztva is. Nemes alternatívaként az új Swarovski dísz vállpántok is csodálatosan alkalmazhatóak. A szériát egy egészen sima kidolgozású body egészíti ki, amely remekül harmonizál szűk ruhákkal. A body vállpántja is keresztezhető hátul. A bugyik eleje könnyű mikrotüllből készült, amely optimális tartást és tökéletes formát biztosít. A puha záródások a derékon és a lábszáron garantálják, hogy szűk ruháknál is láthatatlanok maradnak. Fekete, homok, vanília és orchidea színek nyújtanak választékot minden ízlésnek és alkalomnak.05 Conturelle NOS széria - PROVENCE

színek: fehér, vanília, fekete. - divatszín rózsaszín

különlegessége:

- 80505-ös melltartó H kosárig!
- ton-in-ton hímzés
- könnyed light body, izgalmas has-rész szabás
- esküvői ajánlat

19-es body forming széria - MOMENTS

színek: fehér, vanília, fekete

különlegessége:

- levehető pántos melltartó E kosárig kombinálható pántokkal
- X keresztezett megoldás biztosabb tartást ad, kosár felső részén szilikoncsík a biztos tapadásért
- merevítő karikás 95 G-ig
- oldalbetétes kosárkialakítás
- body F kosárig, merevítőkarika nélkül, háta szabott
- hímzett tüll felsőkosár
- oldalpálca
- alsó kosár merev szimplexből
- Klasszikus body forming széria
- Diszrkét szabásvonal

56-os modellcsalád - EMOTIONS

Nőies sziluett és kimagasló kényelem az Emotions széria mindkettőt tökéletesen egyesíti. Az új Felina Body forming széria megjelenítésével és magas funkcionalitásával bizonyít 2006/2007 ősz/telén. Dekoratív levélhímzés emeli a fehérnemű nőies karakterét. A funkciót erősítő szabásvonal és a testhez simuló anyagok G kosárméretig minden kívánalomnak megfelelnek.

Az Emotions széria az időtlen eleganciát tökéletes illeszkedéssel kombinálja s ezzel napjaink telt keblű hölgyközönségnek igényeihez igazodik. Simplex anyagon csillogó levélindák finom svájci csipkeként díszítik a különböző melltartókat és bugyik középső részét. Mindezen túl az Emotions kiváló funkcionalitást nyújt minden napra. A minőségi simplex-anyag optimális tartást biztosít, és szelíden formál. Az elasztikus mikroszálas anyag pamuttal kombinálva második bőrként simul a testre. A belül szinte észrevétlenül megbúvó erősítés érzéki vonalakat, oldalsó tartást ad és ezáltal gyönyörű dekoltázst ad. A kiszélesedő, nagyobb nagyobb mértékben párnázott pántok a vállakat tehermentesítik. A funkcionális fűző merevítő karika nélküli mellrészével nőiesen formál, a tökéletes illeszkedést a hosszanti hátvarrás biztosítéka. A szériában ezen kívül 3 melltartót kínálunk; egy merevítő-karikásat, egy előformázottat és egy merevítő karika nélküli modellt. Kiegészítésül egy klasszikus bugyi, egy fűzőnadrág és egy tanga közül választhatunk. Klasszikus fekete, tört vanília és friss fehér szinekről minden alkalomra találunk megfelelőt.

Legnépszerűbb fehérneműk

 • Triumph 10198828
  WP merevítős melltartó
 • Triumph 10197661
  W02 merevítős melltartó
 • Triumph 10194636
  Tai bugyi
 • Triumph 10194634
  String bugyi
 • Triumph 10194530
  Hipster 01 csípő bugyi
 • Triumph 10166830
  W X merevítős melltartó
 • Triumph 10181850
  Szilikon pántok
 • Triumph 10194318
  WP EX merevítős párnázott melltartó
 • Triumph 10193650
  Tai EX bugyi
 • Triumph 10193696
  P01 EX puha szivacsos melltartó
 • Triumph 10193526
  P EX merevítő nélküli lágy szivacsos melltartó
 • Triumph 10193532
  Hipster EX csípő bugyi
 • Triumph 10194082
  BSW EX merevítőkarikás body
 • Triumph 10198636
  P 01 szivacsos melltartó
 • Triumph 10198845
  WHP01 szivacsos merevítős melltartó