Főmenü WEBSHOP menü
Üdvözöllek!
Belépés

Gwinner fürdőruha, bikini, fitnesz ruhák

Gwinner Magyarország

Hivatalosan is itt a nyár, és mi is előálltunk új fürdőruha választékkal. Bemutatjuk a lengyel gWinner sport ruházati márkát, mely a csinos női fürdőruhák mellett jó minőségű férfi fürdőnadrágokat is kínál a csobbanni vágyóknak jelenleg nyárnyitó akciós áron.

Skiny fehérnemű

Skiny fehérnemű termékek

Skiny fehérnemű nagy multú, mintegy 125 éves Osztrák márka.

Huber "kistestvére". A Skiny cég folyamatosan szem előtt tartja a magas minőséget, a legújabb trendeknek megfelelő designt és nem utolsó sorban a kényelmet.

A Skiny szlogenje: "part of life", vagyis az élet része tükrözi, hogy mindenki, minden élethelyzetben megtalálja a Neki való fehérneműt. Így megtalálható kínálatunkban a Skiny férfi fehérnemű, Skiny női fehérnemű (ezen belül: melltartó, normál bugyi, tanga, fűző-body), Skiny fiú fehérnemű, Skiny lány fehérnemű egyaránt

Triumph praktikák

Triumph MagyarországPraktikák és okos "kisdolgok"

Gondolt már arra, hogy milyen veszélyekkel járhat egy rosszul megválasztott melltartó? Deformál, elnyom, húz, fájdalmat okoz és nem utolsó sorban egészségtelen, akárcsak egy kényelmetlen cipő. Nagyon fontos tehát, hogy odafigyeljünk a helyesen megválasztott, alkatunkhoz és méretünkhöz illő, megfelelő melltartó kiválasztására. Emellett pedig jusson eszünkbe, hogy egy jó fehérnemű segíthet az apróbb alaki hibáknak vélt gondjaink megoldásában. Formálhat, nagyíthat, kicsinyíthet, vagy épp megemelhet – bármelyiknek is érezzük szükségét. És mindezt kényelmesen, hiszen ma már senkinek sem kell szenvednie a divat miatt.
Gondolta volna, hogy ilyen kis dolgok is ennyire okosak lehetnek? Lássuk a lehetőségeket!

Anita fehérnemű modellek

fehérnemű kollekció

Anita fehérnemű modell családok:

ROSA FAIA fehérnemű sorozatok

Anita Maternity

Anita Comfort

Anita Rosa Faia

Anita Active

A ROSA FAIA kollekcióhoz több fehérnemű sorozat tartozik: a letisztult és sportos modellektől kezdve a romantikus kombinációkon át az elegáns fehérneműkig - az Anita a test formáját jól követő melltartókat, nadrágokat és body-kat kínál, amelyek nagyobb méretekben is kiváló tartást biztosítanak viselőjüknek.

A melltartóknál Ön különböző szabású merevítős, puha és héjas szerkezetű melltartók közül választhat A Basic modellek sima felületűek és tudatosan nélkülözik a díszítő elemeket. Az exkluzív modellek értékes csipkével vagy hímzéssel készülnek.

Romina

A Romina sorozat a nőiességet és a kifinomult eleganciát testesíti meg. A csábító rózsamintával készült merevítős melltartó tökéletes tartást ad a mellet teljesen körülvevő kosarával és a mell alatti anatómiailag speciálisan formázott pántjával. Ez a héjas szerkezetű, az Anita számára kizárólagosan kifejlesztett kosárral készült melltartó póló alatt elegáns viselet. A kosár oldalsó részéről a vállpántra átnyúló hímzés igen dekoratív. A sima felüleltű héjas szerkezetű body egy héjas szerkezetű melltartó valamennyi előnyét egyesíti egy body alakformáló tulajdonságaival. Mindegyik modellnél a vállpántok puha "SilkyTouch" mikroszálas bevonattal készültek és így kellemes viseletet biztosítanak.

 

 

Baccara

A Baccara sorozatnál elsőként a selymesen fénylő anyag tűnik fel. Ez a merevítős melltartó varrás nélküli, előformázott mikroszálas anyagból készült. A sima vállpántra történő átmenetet egy finom, rugalmas tüllre rádolgozott ízléses levélminta díszíti.

A héjas szerkezetű melltartó mély dekoltázzsal készült, az igényes virágmotívum rugalmas svájci hímzéses szalagon bontakozik ki. A díszítések a puha anyaggal bevont vállpánton folytatódnak. Ehhez illő derékben szabott nadrágot és tangát választhat, amely második bőrként simul a test felületére.

Mindkét modellnél az oldalsó betéteken a levél motívumok ismétlődnek.

 

Felina

Felina fehérnemű modellek

A Felina csaknem minden európai országban saját értékesítési képviseletet tart fenn. A FELINA Észak-Amerikában, Skandináviában, Indiában és Kínában is jelen van. Világviszonylatban közel 6 500 kereskedő és több, mint 1 000 dolgozó- ebből 180 Mannheimben alkotja a nemzetközi FELINA team-et. A Felinának Magyarországon is van termelési központja.

Felina fehérnemű kínálat  Conturelle fehérnemű kínálat


Legnépszerűbb fehérneműk

 • Triumph 10198828
  WP merevítős melltartó
 • Triumph 10197661
  W02 merevítős melltartó
 • Triumph 10194636
  Tai bugyi
 • Triumph 10194634
  String bugyi
 • Triumph 10194530
  Hipster 01 csípő bugyi
 • Triumph 10166830
  W X merevítős melltartó
 • Triumph 10181850
  Szilikon pántok
 • Triumph 10194318
  WP EX merevítős párnázott melltartó
 • Triumph 10193650
  Tai EX bugyi
 • Triumph 10193696
  P01 EX puha szivacsos melltartó
 • Triumph 10193526
  P EX merevítő nélküli lágy szivacsos melltartó
 • Triumph 10193532
  Hipster EX csípő bugyi
 • Triumph 10194082
  BSW EX merevítőkarikás body
 • Triumph 10198636
  P 01 szivacsos melltartó
 • Triumph 10198845
  WHP01 szivacsos merevítős melltartó