Főmenü WEBSHOP menu
Üdvözöllek!
Belépés

Gwinner fürdőruha, bikini, fitnesz ruhák

Gwinner Magyarország

Hivatalosan is itt a nyár, és mi is előálltunk új fürdőruha választékkal. Bemutatjuk a lengyel gWinner sport ruházati márkát, mely a csinos női fürdőruhák mellett jó minőségű férfi fürdőnadrágokat is kínál a csobbanni vágyóknak jelenleg nyárnyitó akciós áron.

Skiny fehérnemű

Skiny fehérnemű termékek

Skiny fehérnemű nagy multú, mintegy 125 éves Osztrák márka.

Huber "kistestvére". A Skiny cég folyamatosan szem előtt tartja a magas minőséget, a legújabb trendeknek megfelelő designt és nem utolsó sorban a kényelmet.

A Skiny szlogenje: "part of life", vagyis az élet része tükrözi, hogy mindenki, minden élethelyzetben megtalálja a Neki való fehérneműt. Így megtalálható kínálatunkban a Skiny férfi fehérnemű, Skiny női fehérnemű (ezen belül: melltartó, normál bugyi, tanga, fűző-body), Skiny fiú fehérnemű, Skiny lány fehérnemű egyaránt

Triumph praktikák

Triumph MagyarországPraktikák és okos "kisdolgok"

Gondolt már arra, hogy milyen veszélyekkel járhat egy rosszul megválasztott melltartó? Deformál, elnyom, húz, fájdalmat okoz és nem utolsó sorban egészségtelen, akárcsak egy kényelmetlen cipő. Nagyon fontos tehát, hogy odafigyeljünk a helyesen megválasztott, alkatunkhoz és méretünkhöz illő, megfelelő melltartó kiválasztására. Emellett pedig jusson eszünkbe, hogy egy jó fehérnemű segíthet az apróbb alaki hibáknak vélt gondjaink megoldásában. Formálhat, nagyíthat, kicsinyíthet, vagy épp megemelhet – bármelyiknek is érezzük szükségét. És mindezt kényelmesen, hiszen ma már senkinek sem kell szenvednie a divat miatt.
Gondolta volna, hogy ilyen kis dolgok is ennyire okosak lehetnek? Lássuk a lehetőségeket!

Anita fehérnemű modellek

fehérnemű kollekció

Anita fehérnemű modell családok:

ROSA FAIA fehérnemű sorozatok

Anita Maternity

Anita Comfort

Anita Rosa Faia

Anita Active

A ROSA FAIA kollekcióhoz több fehérnemű sorozat tartozik: a letisztult és sportos modellektől kezdve a romantikus kombinációkon át az elegáns fehérneműkig - az Anita a test formáját jól követő melltartókat, nadrágokat és body-kat kínál, amelyek nagyobb méretekben is kiváló tartást biztosítanak viselőjüknek.

A melltartóknál Ön különböző szabású merevítős, puha és héjas szerkezetű melltartók közül választhat A Basic modellek sima felületűek és tudatosan nélkülözik a díszítő elemeket. Az exkluzív modellek értékes csipkével vagy hímzéssel készülnek.

Romina

A Romina sorozat a nőiességet és a kifinomult eleganciát testesíti meg. A csábító rózsamintával készült merevítős melltartó tökéletes tartást ad a mellet teljesen körülvevő kosarával és a mell alatti anatómiailag speciálisan formázott pántjával. Ez a héjas szerkezetű, az Anita számára kizárólagosan kifejlesztett kosárral készült melltartó póló alatt elegáns viselet. A kosár oldalsó részéről a vállpántra átnyúló hímzés igen dekoratív. A sima felüleltű héjas szerkezetű body egy héjas szerkezetű melltartó valamennyi előnyét egyesíti egy body alakformáló tulajdonságaival. Mindegyik modellnél a vállpántok puha "SilkyTouch" mikroszálas bevonattal készültek és így kellemes viseletet biztosítanak.

 

 

Baccara

A Baccara sorozatnál elsőként a selymesen fénylő anyag tűnik fel. Ez a merevítős melltartó varrás nélküli, előformázott mikroszálas anyagból készült. A sima vállpántra történő átmenetet egy finom, rugalmas tüllre rádolgozott ízléses levélminta díszíti.

A héjas szerkezetű melltartó mély dekoltázzsal készült, az igényes virágmotívum rugalmas svájci hímzéses szalagon bontakozik ki. A díszítések a puha anyaggal bevont vállpánton folytatódnak. Ehhez illő derékben szabott nadrágot és tangát választhat, amely második bőrként simul a test felületére.

Mindkét modellnél az oldalsó betéteken a levél motívumok ismétlődnek.

 

Felina

Felina fehérnemű modellek

A Felina csaknem minden európai országban saját értékesítési képviseletet tart fenn. A FELINA Észak-Amerikában, Skandináviában, Indiában és Kínában is jelen van. Világviszonylatban közel 6 500 kereskedő és több, mint 1 000 dolgozó- ebből 180 Mannheimben alkotja a nemzetközi FELINA team-et. A Felinának Magyarországon is van termelési központja.

Felina fehérnemű kínálat  Conturelle fehérnemű kínálat


Legnépszerűbb fehérneműk

 • Conturelle Pretty Daily shorty bugyi
  shorty bugyi
 • Conturelle Pretty Daily string bugyi
  string bugyi
 • Conturelle Pretty Daily Merevítő nélküli kagyló melltartó
  Merevítő nélküli kagyló melltartó
 • Conturelle Pretty Daily Merevítős melltartó
  Merevítős melltartó
 • Conturelle Pretty Daily Háromszög melltartó
  Háromszög melltartó
 • Conturelle Move basics Balance motion soft support sportmelltartó
  Balance motion soft support sportmelltartó
 • Conturelle Move basics shorty sportbugyi, sport alsó
  shorty sportbugyi, sport alsó
 • Conturelle Move basics Stringpant sportbugyi, sport tanga
  Stringpant sportbugyi, sport tanga
 • Conturelle Move basics Fitness Motion Medium support sportmelltartó
  Fitness Motion Medium support sportmelltartó
 • Conturelle Move basics Power Motion high support sportmelltartó
  Power Motion high support sportmelltartó
 • Conturelle Fame Shorty bugyi
  Shorty bugyi
 • Conturelle Fame Magasállású bugyi
  Magasállású bugyi
 • Conturelle Fame string bugyi
  string bugyi
 • Conturelle Fame Spacer melltartó merevítővel
  Spacer melltartó merevítővel
 • Conturelle Fame Spacer melltartó merevítővel
  Spacer melltartó merevítővel